200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021 – Weez World

200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

200 llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

La pandemia fara que sigui, sens dubte, una diada diferent, pero els llibres no falten mai a la cita. Vet aca la seleccio de propostes dividides per categories

best paid dating sites india

Aquest nou Sant Jordi 2021 encara no sera com bbwdesire ens agrada acordarse la diada, amb gent en carrers plens davant centenars de parades de llibres i roses. Pero sera. Encara que sigui en espais perimetrats o en estands davant de cada llibreria, amb les preceptives mesures de seguretat a causa sobre la pandemia, els llibres segueixen alla. Ho han demostrat dia a dia durant els ultims tretze mesos i els lectors han comencat a veure que potser nunca fa carencia esperar el 23 dabril per comprar-los. Aquesta guia sobre 200 novetats ofereix llibres recomanats per regalar i autoregalar-se, sigui o nunca Sant Jordi.

Literatura catalana, per Anna Abella

Watch this video on YouTube.

Literatura catalanaEls angles morts

free oline dating site

Borja Bagunya. Periscopi. 19,90

Despres dels celebrats relats de Plantes dinterior i Defensa propia, Bagunya destilla genialitat en la seva primera novella, a mes duna prosa sulfurica contra el sistema academic universitari. Els protagonistes un professor de Literatura que es la pura imatge del perdedor, i la seva parella, una intelligent i honesta ginecologa.

Napalm al cor

Pol Guasch. Anagrama. 18,90

Amb nomes 24 anys i un parell de poemaris publicats, Guasch es convertia en lautor mes jove a guanyar el Llibres logotipo, premi sagac en el llancament de talents. Napalm al cor es la distopia asfixiant i alhora poetica acerca de la repressio de el alcanzar en la seccii?n militaritzada on 2 nois pateixen la intolerancia envers el seu desig i la seva llengua, la precarietat i el desarrelament.

Tandem

Maria Barbal. Destino. 18,90 Flamant Premi dHonor de les Lletres Catalanes 2021, lautora sobre Pedra sobre tartera ja comencava lany amb bon peu, guanyant un altre guardo, el Pla, gracies a aquesta novella, en que reflexiona en lamor i la felicitat en la maduresa a traves dun viudo i duna dona acabats sobre arrinconar que coincideixen en la classe sobre ioga.

Consumits pel foc / Consumidos por el fuego

Jaume Cabre. Proa / Destino. 19

Una decada despres de lexit sobre Jo confesso lautor de Les veus de el Pamano torna amb aquesta novella curta, una mena de fabula nunca buscada en que un professor de literatura, sobre nom Ismael, comparteix protagonisme amb un petit senglar. Falenes atretes per la llum, el retrobament amb una veina sobre la infancia, una intriga negra i dosis sobre drama i dhumor, en un relat que nunca deixa sobre sorprendre.

Consulteu la seleccio completa sobre llibres de literatura catalana.

Literatura castellana, per Elena Hevia

Literatura castellanaTomas Nevinson

Javier Marias. Alfaguara. 22,90

Aquest gigantesco autor amb voluntat de ser-ho tanca amb aquesta novella un diptic que funciona tambe com el reves de la trama sobre Berta Isla, la seva novella inicial. En caso de que aquella se centrava en lheroina de el titol, ara li toca el torn al seu marit, que, havent tornat daquella peripecia, senfronta al dilema moral de si es licit matar en la circumstancia concreta.

Los ojos cerrados

Edurne Portela. Galaxia Gutenberg. 17

Si hi ha la preocupacio que recorre els llibres dEdurne Portela es la de lanalisi de la violencia que ella ha concretat en les accions dETA o en la que perdura enquistada en la parella. Ara li toca an una novella que recull el trauma de la enfrentamiento Civil reflectit en un avi que viu en un poble perdut i una dona jove que torna alla.

?Quan es el dia de Sant Jordi 2021? Data i com se celebrara

Al final todo el tiempo ganan las monstruos

Juarma. Blackie B ks. 21

El segell Blackie B ks ens revella aquest autor andalus que ha ordit a la seva primera novella un impactant relat dautodestruccio generacional nunca gaire allunyat de el que cosa va suposar Trainspotting al seu moment. Fill i net de temporers, Juan Manuel Lopez, es a dir, Juarma, sembla que deixara empremta. I an en arriba amb doblet de la seva faceta fanzinera a Abrazame Incluso que la vida deje de dar puto asco (Autsaider Comics, 12 ) reuneix la antologia sobre vinyetes satiriques plenes dironia i humor.

Independencia

Javier Cercas Tusquets. 21,90

Cercas ha enviat el seu heroi a lany 2025 quan, segons la seva ficcio, el proces i la pandemia ja son cosa de el passat. La trama de fort calat politic, aquesta vegada situada a Barcelona, amb la nova alcaldessa (res a veure amb Colau) com a victima, li serveix a lautor per consolidar el seu projecte policiac.

Consulteu la seleccio total de llibres de literatura castellana.

Literatura estrangera, per E. E.

Literatura estrangera,Hamnet

Maggie OFarrell. LAltra Editorial / Asteroide. 23,95

La irlandesa Maggie OFarrell es val de la figura de Shakespeare per explicar una historia sobre el Bardo. Hamnet va ser lunic fill home de lautor que va fallecer als 11 anys. Temps despres, aquest escriuria la tragedia sobre el trasgo dun pare i el seu fill amb un nom molt semblant Hamlet.

Marilynne Robinson. 1984 / Galaxia Gutenberg. 19,90

La multipremiada Robinson es una sobre les autores de capcalera de el president Obama i la de les veus mes respectades de lactual literatura nord-americana. Aca recupera un personatge secundari sobre la seva novella En casa, un home blanc, alcoholic i autodestructiu que en els anys posteriors a la Segona conflagracion Mundial, senamora duna afroamericana.

Llum sobre febrer / Luz de febrero

Elizabeth Strout. 1984 / Duomo. 18

Strout ha decidit recuperar la seva heroina Olive Kitteridge, eternament enutjada i posseidora duna honestedat brutal, ara viuda i necessitada damor, en aquesta nova serie sobre relats tan honestos i precisos com el llibre precedente que li va reportar el Pulitzer. Es laborioso no imaginar-se lOlive amb els trets de Frances McDormand, que la va encarnar en la excellent miniserie.

LEAVE A COMMENT